Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ!

6




ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ! ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΙΠΠΑΣΙΑ, ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ …»ΛΑΘΟΣ» ΠΕΡΙΟΧΗ….

ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ «ΠΑΙΖΕΙ» Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !!! 

Ανάσα δεν τους αφήνουν να πάρουν τους Αμερικανούς στην Ρωσία, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, οι οποίες παρακολουθούν κάθε τους κίνηση! Έτσι λοιπόν απο ρωσικές ειδησιογραφικές πηγές, έγινε γνωστό, πως η Αμερικανίδα πρόξενος στο Βλαντιβοστόκ Mary Gunn, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ για λίγες ώρες, μαζί με άλλους 3 διπλωμάτες, στην περιοχή της χερσονήσου Καμτσάτκας και ενώ έκαναν «ιππασία» σε …ευαίσθητη στρατιωτικά περιοχή, όπου για να την πλησιάσουν, χρειαζόταν πρώτα έγγραφη άδεια της ‘FSB’ !

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι, Victor Ρουμιάντσεφ, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων των αμερικανών διπλωματών, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για το συμβάν, έχει ήδη ενημερωθεί και ο Ρώσος υπεξ Σεργκέι Λαβρώφ, καθ΄ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή…

Αν και λόγω της διπλωματικής ασυλίας, δεν μπορεί η Ρωσία να τους απαγγείλει κατηγορίες, εν τούτοις οι ΗΠΑ, ή θα αποσύρουν την πρόξενο τους και τους διπλωμάτες που εμπλέκονται, ή η ‘FSB’, θα τους κάνει την ζωή κυριολεκτικά …δύσκολη!


7

Τι όμως έψαχναν οι Αμερικανοί, στην συγκεκριμένη αποκλεισμένη στρατιωτική ζώνη;
Πληροφορίες θέλουν τους Ρώσους, να έχουν μεταφέρει στην συγκεκριμένη περιοχή, συστοιχίες πυραύλων ‘κρουζ-ΙSKANDER’, με πυρηνική γόμωση, καθώς και εκτοξευτές αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων ‘S-400’.




ΠΗΓΗ: www.hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου