Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ <<ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ>>ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!!!

Γερμανία: Το ακαταλόγιστο στους «μετανάστες» - Καθίστε να σας βιάσουν το μήνυμα σε μαθήτριες


Η Νέα Τάξη, με «εργαλείο» το Ισλάμ, εξοντώνει βιολογικά την Ευρώπη, καθώς οι μουσουλμάνοι που εποικίζουν την ήπειρο, έρχονται με μίσος απέναντι στους «προνομιούχους χριστιανούς».


Τα κράτη της ΕΕ, υποταγμένα στις «επιταγές» της Νέας Εποχής, προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά όσα περιστατικά παραβατικότητας μπορούν, προκειμένου να μην ξεσηκωθούν μαζικά οι πολίτες.
Έτσι, τρεις μαθήτριες από το Kassel της Γερμανίας συμφώνησαν να αποσιωπήσουν τις  σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους, επειδή αισθάνονταν άσχημα για τους δράστες και δεν ήθελαν να υποστούν «διακρίσεις».
Συγκεκριμένα, τρεις μαθήτριες στο σχολείο Herder στο Kassel της Γερμανίας δέχονταν επί μήνες σεξουαλικές επιθέσεις από μουσουλμάνους μεγάλης ηλικίας, στον δρόμο για τον σχολείο.
Τα τρία κορίτσια είναι ηλικίας μεταξύ 16 και 18 ετών.
Αρνήθηκαν να αναφέρουν τα περιστατικά στην αστυνομία ή στο σχολείο τους.
Η γερμανική εφημερίδα «Hessian Niedersächsische Allgemeine» γράφει σε δημοσίευμά της πως τα κορίτσια συνειδητοποίησαν δήθεν τις «κοινωνικό-πολιτικές» επιπτώσεις που θα είχαν οι αναφορές τους για αυτά τα αδικήματα.
Πίστευαν πως δεν θα ήταν «πολιτικό ορθό» από μέρους τους, συνεχίζει το δημοσίευμα.
Τελικά τα κορίτσια πείστηκαν να μιλήσουν από μια ομάδα υποστήριξης των θυμάτων.
Συνειδητοποίησαν τότε πως είχαν γίνει στόχος από άνδρες στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Οι οπαδοί του Ισλάμ άγγιζαν τα κοριτσάκια στο στήθος, κάτω και ανάμεσα στα πόδια, ενώ τις αποκαλούσαν «πόρνες» σε στάσεις του τραμ.
«Σχεδόν κάθε μέρα υπήρχαν παρενοχλήσεις», αναφέρει η έκθεση.
Βλέπουμε λοιπόν πως τα κράτη «βάζουν» στην συνείδηση του νέου κόσμου, πως οι «μετανάστες» έχουν το ακαταλόγιστο και δεν είναι «πολιτικά ορθό» να διαμαρτυρόμαστε εναντίον τους.
Ακόμα και όταν παρενοχλούν σεξουαλικά ή όταν βιάζουν.!!!!


ΠΗΓΗ:http://www.liakonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου