Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
page_alman-sol-partisinin-turkiye-kokenli-vekili-erdoganin-almanyaya-girisi-yasaklanmali_320387636


Τουρκικής καταγωγής βουλευτίνα της Γερμανικής Αριστεράς : Πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος στην Γερμανία στον Ερντογάν !
Ο Ερντογάν αναφερόμενος στους τουρκικής καταγωγής βουλευτές που ενέκριναν την ¨γενοκτονία¨ στην Μπούντεντσταγκ είχε χρησιμοποιήσει την φράση ¨Το αίμα τους είναι χαλασμένο¨(σημ. μεταφρ : Η φράση σημαίνει είτε κακό χαρακτήρα είτα και μπάσταρδοι !).
Η Σεβίμ Νταγντελέν-βουλευτής του κόμματος τη Γερμανικής Αριστεράς ζήτησε να απαγορευτεί η είσοδος του Ερντογάν στην Γερμανία.
Η Νταγντελέν μιλώντας στην εφημερίδα Alman Bild am Sonntag  πως ¨Πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος στην Γερμανία σε αυτούς που εξωθούνε σε βία σε βάρος του Γερμανικού Κοινοβουλίου. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν¨.
Η εφημερίδα έγραψε πως μετά από την ψήφιση του νομοσχεδίου τέθηκε αμοιβή 100.000 ευρώ για τους γεννημένους στο Ντούισμπουργκ βουλευτές που ψήφισαν την τροπολογία.
Η Νταγνταλέν που είναι υπεύθυνη του κόμματος της Αριστεράς για την μετανάστευση, στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα, ανέφερε πως θα έπρεπε η πρωθυπουργός Μέρκελ να απαντά πιο σκληρά στις επιθέσεις του Ερντογάν.
Μετά από την ψήφιση της τροπολογίας, υπήρξε ένταση στις σχέσεις Άγκυρας-Βερολίνου, ενώ ανακλήθηκε στην Τουρκία ο Τούρκος πρέσβης στο Βερολίνο.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, είχε χρησιμοποιήσει βαριές εκφράσεις για τους τουρκικής καταγωγής βουλευτές που ψήφισαν την τροπολογία, λέγοντας πως ¨Αυτοί έχουν χαλασμένο αίμα¨.
Μετά από την ψήφιση στην γερμανική βουλή της τροπολογίας που χαρακτήριζε τα γεγονότα του 1915 ως ¨γενοκτονία, οι τουρκικής καταγωγής βουλευτές άρχισαν να δέχονται απειλές θανάτου.
Τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκε πως παρασχέθηκε αστυνομική προστασία για τους 11 βουλευτές τουρκικής καταγωγής της Μπούντενσταγκ. Μάλιστα το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών προειδοποίησε τους Τούρκους βουλευτές να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία.
http://t24.com.tr/haber/alman-sol-partisinin-turkiye-kokenli-vekili-erdoganin-almanyaya-girisi-yasaklanmali,345009


ΠΗΓΗ:http://tourkikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου