Σάββατο 30 Απριλίου 2016

<<ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ>> ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!
KATEDAFISH NAOY DRYMADES

Την απαράδεκτη πολιτική εκφοβισμού που συστηματικά ακολουθούν τα τελευταία  χρόνια οι αλβανικές Κυβερνήσεις έναντι της ελληνικής εθνικής μειονότητας, συνεχίζει και η Κυβέρνηση Ράμα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο ελληνικό στοιχείο της Αλβανίας.
 
Όμως, δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η ελληνική Κυβέρνηση είναι απούσα, αφήνοντας έτσι χώρο στους γείτονες να εκτελούν την ανθελληνική πολιτική τους ανενόχλητοι!

Ο λόγος αυτή τη φορά για τις επιλεκτικές κατεδαφίσεις κτιρίων, κυρίως στο χωριό Δρυμάδες, που στόχο έχουν τον εκφοβισμό και την εκδίωξη των Ελλήνων της Χιμάρας.

ΈΚΚΛΗΣΗ ΚΕΑΔ(ΚΟΜΜΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ)

Έκκληση προς τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα να σταματήσει αυτή η επιχείρηση σε βάρος του ελληνικού στοιχείου κάνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, μιλώντας για «περιουσιακή γενοκτονία». 
Απευθυνόμενος και στην διεθνή κοινότητα της ζητά να στρέψει το βλέμμα της και να δει πώς μεταχειρίζεται την ιστορική κοινότητα της Χειμάρρας μια χώρα-υποψήφια για την Ε.Ε.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΕΑΔ τονίζει σχετικά: «τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Ορθόδοξου Πάσχα που διανύουμε, συγχρόνως και  στα πρόθυρα της έναρξης της τουριστικής περιόδου, οι Δρυμάδες και το Βούνο ειδικότερα, αλλά και όλος ο Δήμος της Χειμάρρας γενικότερα, τελούν υπό την κατοχή των μπουλντόζων και των δυνάμεων Της Εθνικής Επιθεώρησης Χωροπροστασίας.

Αλλού με επιλεκτική αναφορά στο νόμο κι αλλού στον “παράνομο”, μαζεύουν χαράτσια, ισοπεδώνουν κτίρια, οικειοποιούνται περιουσίες. Απειλούν σε προσωπικό επίπεδο κάθε οικογένεια και προκαλούν συλλογικό πανικό.

Οι εμπνεύσεις Κοκδήμα -Ράμα, που βρίσκουν έκφραση  σε “προγράμματα ανάπτυξης” για την παραλία του Ιονίου, στοχεύουν στη συνολική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, εις βάρος των νόμιμων ιδιωτικών, κοινοτικών κι εκκλησιαστικών ιδιοκτητών».

ΠΗΓΗ:http://proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου