Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΣΠΕΘ LOGO



Με αφορμή την ανάδειξή μου ως Προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, κατά τη διενεργηθείσα μυστική ψηφοφορία της 21-04-2016, θέλω να ευχαριστώ Θερμά τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης μας, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με ανέδειξαν Πρόεδρο της Ένωσης. 
 Επίσης, θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Ηλία Νατσιούλα, για την αδιάκοπη, απρόσκοπτη συνεργασία και τη στήριξη που παρείχε στην Ένωση, όλο το χρονικό διάστημα που διετέλεσε Πρόεδρος. Του εύχομαι κάθε ευτυχία στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική του ζωή. Ήσουνα και θα είσαι πάντα γέννημα – θρέμμα της ΕΣΠΕΘ.
Αξίζει να τονίσω ιδιαίτερα πως κατά τη διάρκεια της θητείας του, τόσο ο απερχόμενος Πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, είχαν την πόρτα και το τηλέφωνό τους πάντα ανοιχτά, για άμεση επαφή και κατά το δυνατόν ταχύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανέκυπταν καθημερινά. Παρά τα όποια προβλήματα και κάποιες φορές τις όποιεςεντάσεις, που μπορεί να προέκυψαν όλο αυτό το διάστημα, στάθηκαν δίπλα στα μέλη της Ένωσης και στήριξαν με εποικοδομητικό τρόπο το έργο της.
 Η ενότητα της Ένωσης είναι ο πρωταρχικός μου στόχος και είναι καθήκον μου να παλέψω γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή που ο κλάδος των Ενόπλων Δυνάμεων βάλλεται πανταχόθεν δεν υπάρχει χώρος για να φωλιάζουν ρεβανσισμοί, μικροκομματικά συμφέροντα και προσωπικές έριδες, γι’ αυτό σας καλώ όλους σε γενική συστράτευση.
 Ζητώ από τα μέλη μας, που έχουν τις γνώσεις και την διάθεση, να καταθέσουν τις προτάσεις τους, για να συνθέσουμε απόψεις και να καθορίσουμε τις δράσεις της Ένωσης μας.
 Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ και εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση με δύναμη, υγεία και υπομονή για να αντέξουμε στο δύσκολο έργο που επιτελούμε ως κλάδος των Ενόπλων Δυνάμεων.
 Λάρισα, 28 Απριλίου 2016
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ

ΠΗΓΗ:http://www.espeth.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου