Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ(ΕΣΠΕΑΜΘ)
espeamthev150




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας γνωρίζεται ότι, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00΄, σε τόπο που θα ορισθεί με μεταγενέστερη ανακοίνωση – πρόσκληση, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης , θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, με θέματα προς συζήτηση και απόφαση:
      -     Τροποποίηση του καταστατικού της ΕΣΠΕΑΜΘ και εναρμόνισή του με το άρθρο 50 του ν.4407/2016, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 του ισχύοντος καταστατικού της ΕΣΠΕΑΜΘ.
      -     Εκλογές, προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΑΜΘ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για το Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, μέλος της οποίας είναι η ΕΣΠΕΑΜΘ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13 και επόμενα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη γενική συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη όλων των ανωτέρω οργάνων της ΕΣΠΕΑΜΘ έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης.
Γνωρίζεται ότι από τους αντιπροσώπους που θα εκλεγούν για το Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών,θα εκλεγούν και οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας ως παρατηρητές στα συμβούλια μεταθέσεων των Κλάδων και ως μέλη στα Διοικητικά Συμβούλα των Μετοχικών Ταμείων των Κλάδων και των υπ΄ αυτών λογαριασμών, σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 17 και 18 του άρθρου 50 του ν.4407/2016.
Προς τούτο όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα ανωτέρω όργανα της ΕΣΠΕΑΜΘ οφείλουν να υποβάλλουν προς το ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜΘ, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 13 του καταστατικού της ΕΣΠΕΑΜΘ, έως τη 16η Σεπτεμβρίου 2016, γραπτή δήλωση, ως κάτωθι:
ΠΡΟΣ
Το ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜΘ

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος …………………………. (επίθετο – όνομα) του ………. (πατρώνυμο), με αριθμό μέλους ……….., δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω στις εκλογές που θα διεξαχθούν τη 16η Οκτωβρίου 2016, για τα όργανα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης , και για τη θέση τ………….. (του ΔΣ, της Εξελεγκτικής Επιτροπής, του αντιπροσώπου για τα Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών) (αναγράφεται η επιθυμούσα θέση υποψηφιότητας).
                                                                                 Κομοτηνή (Περιοχή) , ………… (ημερομηνία)
            (υπογραφή)
Ο Πρόεδρος
του ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜΘ

Γεώργιος Ρεντζούλας
Υπλγος (ΥΠ-Π)
6937441520



ΠΗΓΗ:http://espeamth.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου