Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ 152 ΨΗΦΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!- 6 ΔΕΚΟ ΠΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!





ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΑ "ΦΙΛΕΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ Ω ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ-ΕΛΒΟ-ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ-ΔΕΗ-ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!!!!!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!!!

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ;;;;;!!!!!!

ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ-ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.......(ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ)!!!!!!! Ω ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!!!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ,ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ,ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ περνούν πλέον ως προίκα για ιδιωτικοποίηση στο Υπερταμείο οι έξι ΔΕΚΟ (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Κτιριακές Υποδομές, ΕΛΒΟ, Αττικό Μετρό και ΔΕΗ), καθώς το σχετικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στη συζήτηση δεν μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η στάση αυτή προκάλεσε αρκετά σχόλια στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.


Το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, σε σύνολο 293 παρόντων, υπερψηφίστηκε από 152 βουλευτές (απουσίαζε ο Κ. Σέλτσας του ΣΥΡΙΖΑ λόγω προβλήματος υγείας) ενώ «όχι» είπαν 141 βουλευτές.
Έλειπαν συνολικά επτά βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Ν. Νικολόπουλος και η Φ. Γεννηματά, που δεν μετείχε στην ψηφοφορία. Η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε τα άρθρα που αφορούν την αναδιοργάνωση της ελληνικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Οι αρχηγοί, πάντως, των υπόλοιπων κομμάτων έδωσαν κανονικά το παρών, εξαπολύοντας τα πυρά τους προς την κυβέρνηση.


ΠΗΓΗ:http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου