Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ  ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στέφθηκε Kυπελλούχος Γερμανίας χθες το βράδυ και πόζαρε περήφανος και χαμογελαστός με την κούπα στα χέρια και την Ελληνική Σημαία περασμένη στους ώμους του.
Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του Κυπέλλου, κατακτώντας το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Μετά από τρεις χαμένους τελικούς, από τότε που μεταπήδησε στη Μπορούσια ο διεθνής αμυντικός, ήρθε η ώρα να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου.
Προφανώς, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το τέλος του αγώνα και γι' αυτό πόζαρε με την κούπα αγκαλιά, γνωρίζοντας την αποθέωση (και) στο Instagram, όπου ανέβασε τη σχετική φωτογραφία.
Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι τόσο ο Έλληνας άσος όσο και οι συμπαίκτες του είχαν περάσει πολύ δύσκολες ώρες πριν από 1,5 μήνα περίπου, με την έκρηξη στο πούλμαν της ομάδας, πριν από τον προημιτελικό του Champions League με την Μονακό. Χθες βράδυ όμως έζησαν το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι: μια γιορτή του αθλητισμού που προκαλεί μοναδικά συναισθήματα μέσα στα γήπεδα. 


ΠΗΓΗ:http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου