Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΑ ΓΚΡΑΝΤΕ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τρόμος επέστρεψε σήμερα τα ξημερώματα στην Ευρώπη με τραγικό απολογισμό τουλάχιστον 22 νεκρούς και 59 τραυματίες. 
Καμικάζι αυτοκτονίας, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στον κατάμεστο από νεαρόκοσμο συναυλιακό χώρο Μάντσεστερ Αρένα, στη Βρετανία όπου τραγουδούσε η Αμερικανίδα ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε.
Οι πρώτες εικόνες και βίντεο από το χώρο δείχνουν αιμόφυρτους και πανικόβλητους θεατές να μεταφέρονται ή να προσπαθούν να φύγουν από εκεί ενώ παντού ακούγονται ουρλιαχτά.
Επιτόπου έφτασαν άμεσα 10 περιπολικά, 5 ασθενοφόρα και δύο οχήματα της μονάδας αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, ενώ η Αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν να προσεγγίσουν την περιοχή.
Η πληροφορία από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου με τους Βρετανούς να επιβεβαιώνουν μόνο τον αριθμό των θυμάτων και πως πράγματι αντιμετωπίζουν την κατάσταση ως «πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα». Ειδησεογραφικά δίκτυα ανέφεραν πως ο καμικάζι αυτοκτονίας έφτασε στη συναυλία με το Μετρό ενώ κατέβηκε στο σταθμό Βικτώρια.
Η βόμβα που χρησιμοποίησε περιείχε καρφιά.
Η διοίκηση του Mάντσεστερ Αρένα έκανε λόγο για έκρηξη που έγινε σε δημόσιο χώρο έξω από τον συναυλιακό χώρο και όχι μέσα σε αυτόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν για τον χώρο κοντά στο ταμείο, στο φουαγιέ.
Η Ήβι Μπριούστερ που ήταν στην συναυλία, αποκάλυψε ότι «η Αριάνα Γκράντε είχε μόλις τελειώσει το τελευταίο τραγούδι της και έφυγε από τη σκηνή όταν ακούστηκε μια πολύ ισχυρή έκρηξη. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν προς την έξοδο. Μπορούσαμε να ακούσουμε τις σειρήνες από τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα. Ήταν τρομακτικό. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι που προσπαθούσαν να βγουν έξω παράλληλα. Όλοι ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Το μέρος είχε γεμίσει καπνό και μύριζε καμένο. Η έκρηξη ακούστηκε μέσα από το κτίριο».


ΠΗΓΗ:http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου