Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

<<ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΕΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ>>
Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη σημαια

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολιάζοντας το νέο προκλητικό κρούσμα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, από Μουσουλμάνους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την πρώτιστη ευθύνη για τη συμπεριφορά των δύο Μουσουλμάνων Βουλευτών την έχουν τα κόμματα της πολιτικής μας φεουδαρχίας, που τους έχουν εναγκαλιστεί στο παρελθόν και τώρα.
Η ευθυγράμμισή τους με τον Τουρκικό Σωβινισμό παραβιάζει τον όρκο τους και στρέφεται ευθέως κατά των εθνικών συμφερόντων.
Δεν περιμένουμε από τις αστείες και δουλοπρεπείς ηγεσίες των κομμάτων τους να τους διαγράψουν, όταν αυτά τα κόμματα συνωστίζονται σε κάθε εκλογική μάχη στον προθάλαμο του κυρίου Προξένου, στην ισλαμοφασιστική σφηκοφωλιά της Κομοτηνής, που πρέπει να κλείσει εχθές, για να ζητήσουν υποψηφίους ή να τους υποβάλλουν για έγκριση.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, δεσμεύεται πως θα φέρει διάταξη για την τροποποίηση του κώδικα ιθαγενείας, ώστε να αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια και από κατοίκους της ημεδαπής όταν δρουν υπέρ των συμφερόντων ξένης δύναμης ώστε, π.χ εν προκειμένω με ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής να πάνε να χορτάσουν γενοκτόνα «δημοκρατία» στην αγκαλιά του Ερντογάν η όποιου άλλου εχθρού της Πατρίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου