Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ 
Φωτογραφία: EUROKINISSI

Επ’ αφορμή των δηλώσεων Μπαλαούρα, ότι «η μεταφορά του Αγίου Φωτός αποτελεί ‘παγανιστικό και δαπανηρό έθιμο’ και πρέπει να καταργηθεί», ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ έκανε την κάτωθι δήλωση:
«Αν η τύχη των ελληνικών εθνικών παραδόσεων και εθίμων ήταν εξ’ ολοκλήρου στα χέρια του κυρίου Μπαλαούρα και των σταλινιστών συντρόφων του, τότε θα είχαν καταργήσει – ούτε καν αναθεωρήσει – το ίδιο το Σύνταγμα με έναν νόμο και ένα άρθρο.
Ευτυχώς, προς ώρας, περιορίζονται στο να κάνουν τουρισμό, άλλοτε στην Καραϊβική, άλλοτε στη Βενεζουέλα και ενίοτε στους Αγίους Τόπους.
Ας έχουν όμως γνώσιν οι φύλακες, ήτοι ο ελληνικός λαός, και ας χαρίσουν την επόμενη φορά την εξουσία σε κανονικούς ανθρώπους, πραγματικούς Έλληνες και όχι σε εθνόφοβους απάτριδες, άεργους και ιδεοληπτικούς «ρουφιάνους» της πολιτικής ορθότητος και της πολιτισμικής ισοπεδώσεως.
Ο κύριος Μπαλαούρας μαζί με τον εσμό που προσπαθεί η κυβέρνηση στην οποία ανήκει να επιβάλει στην ελληνική κοινωνία ως νέα ελίτ, θεωρούν την Ελλάδα τίποτε περισσότερο από μία γεωγραφική έκταση, στην οποία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. 
Ας μας κάνουν τη χάρη ως πολίτες του κόσμου που νιώθουν, να φύγουν μια ώρα αρχύτερα και να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στην Βόρειο Κορέα, η οποία ομοιάζει εξαιρετικά με τα σχέδια που έχουν για την πατρίδα μας.
Καλή Ανάσταση!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου