Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ:<<ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ....!!!!





Λάβρος έβαλε κατά της Γερμανίας ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, δηλώνοντας ότι η χώρα έχει γίνει καταφύγιο για τρομοκράτες, μια ημέρα μετά την τοποθέτηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ ότι θεωρεί «ανησυχητικά» τα μέτρα που ελήφθησαν από την τουρκική ηγεσία εναντίον των μέσων ενημέρωσης και «θλιβερή εξέλιξη» τη σύλληψη δημοσιογράφων της αντιπολιτευόμενης τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet.
«Κοιτάξτε τους. Mας κάνουν μαθήματα. “Ανησυχούμε», λένε. Ε λοιπόν, Γερμανία, αυτό που μας ανησυχεί εμάς είναι η δική σου στάση». Περιθάλπεται την τρομοκρατία. Και αυτό θα σας επιστρέψει ως μπούμερανγκ. Δεν έχουμε προσδοκίες από σας, η ιστορία όμως θα σας κρίνει γιατί προσφέρετε καταφύγιο στην τρομοκρατία», υποστήριξε ο Ερντογάν.!!!
Προχωρώντας ακόμα περισσότερο είπε ότι η Γερμανία προσφέρει από καιρό καταφύγιο σε μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και σε ακροαριστερούς του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος-Μετώπου (DHKP-C), που έχουν πραγματοποιήσει ένοπλες επιθέσεις στην Τουρκία. Υποστήριξε επίσης ότι οι τουρκικές αρχές έχουν διαβιβάσει στο Βερολίνο περισσότερα από 4.000 αιτήματα έκδοσης μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, χωρίς να πάρουν θετική απάντηση.
«Ανησυχούμε ότι η Γερμανία, που εδώ και χρόνια προστατεύει το PKK και το DHKP-C, έχει γίνει η πίσω αυλή της τρομοκρατικής οργάνωσης του Γκιουλέν», υπογράμμισε.!!!!!
«Πάντα έλεγα πως οι τρομοκρατικές οργανώσεις είναι σαν τους σκορπιούς, στο τέλος πάντα γυρίζουν και τσιμπάνε αυτούς που τους έχουν στην πλάτη τους», προειδοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος.
Βολές γενικά κατά της Δύσης για την επικριτική της στάση απέναντι στην Τουρκία για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα της τρομοκρατίας εξαπέλυσε και ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου,σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung
Η αντίδραση του Βερολίνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τις δηλώσεις Ερντογάν σχολίασε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ αναφέροντας ότι δεν μπορεί να τις καταλάβει, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.
Ο Γερμανός ΥΠΕΞ διαβεβαίωσε ότι η Γερμανία επιθυμεί να έχει στενές και εποικοδομητικές σχέσεις με την Άγκυρα, ωστόσο «δεν θα μασήσει τα λόγια της» σε θέματα που αφορούν παραβιάσεις της ελευθερίας της έκφρασης και του Τύπου.
ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ-ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!!!!ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!!!
ΠΗΓΗ:http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου