Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΣΥΡΙΩΝ;;;;

Τι Έγραψε ο Ερντογάν για τον Σφαγέα του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού-Αρμενίων και Ασσυρίων;


Ο «Πατέρας των Τούρκων» που έχτισε με σίδηρο και αίμα το νέο πρόσωπο της χώρας!

Ο ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους!

Στρατιωτικός και πολιτικός, δεν δίστασε να προβεί σε Θηριωδίες, Αγριότητες και Γενοκτονίες του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας,του Ποντιακού Ελληνισμού,της Αρμενικής κοινότητας και των Ασσυρίων, για να πετύχει τον σκοπό του,να περισώσει δηλαδή, ότι μπορούσε από την παραπαίουσα οθωμανική αυτοκρατορία και να ιδρύσει τη σύγχρονη τουρκική δημοκρατία!!

Πράγμα που κατάφερε τελικά, χτίζοντας πάνω στα λείψανα της οθωμανικής αυτοκρατορίας, το όραμά του για τους νεότουρκους.

Την 78η επέτειο λοιπό του θανάτου του σφαγέα κεμάλ ατατούρκ, εορτάζει σήμερα 10 Νοεμβρίου η Τουρκία και θα έπρεπε να πενθεί η Ελλάδα!

Πένθος για την Ελλάδα,στην Μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Ποντιακού Ελληνισμού.

Στο Ανίτκαμπιρ λοιπόν,(μαυσωλείο του ατατούρκ)ο Ερντογάν,στο Ειδικό Βιβλίο που τηρείται εκεί, έγραψε για τον σφαγέα του Ελληνισμού τα παρακάτω:

«Αγαπητέ Ατατούρκ,

Σήμερα μνημονεύουμε για άλλη μια φορά με σεβασμό την αυτού εξοχότητα, τον νικηφόρο διοικητή του απελευθερωτικού μας αγώνα, που σαν σήμερα πριν από 78 χρόνια πέρασε στην αιωνιότητα. Προστατεύουμε την Δημοκρατία, το μεγαλύτερο έργο σου όπως αποκάλεσες, που μας άφησες παρακαταθήκη. Οδεύουμε σταθερά προς το να γίνουμε μια χώρα πιο ισχυρή σε κάθε πεδίο, ευυπόληπτη και σε ευημερία. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στις τρομοκρατικές οργανώσεις, τις προδοτικές συμμορίες και τις εστίες του σκότους που τους χρησιμοποιούν ως υποχείριο, να χαλάσουν την ηρεμία, την σταθερότητα, την χιλιόχρονη αδελφοσύνη μας και να εμποδίσουν την χώρα μας από τους στόχους μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σε όλη την Τουρκία σήμερα στις 09.05 το πρωί, την ώρα που απεβίωσε το 1938 ο σφαγέας κεμάλ, ήχησαν οι σειρήνες και οι πολίτες τήρησαν 2 λεπτά σιγής.





ΠΗΓΗ:http://epiruscorner.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου