Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ




ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-Χωρις το ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ τα χωρικα ύδατα των ΑΟΖ μεταξυ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΚΥΠΡΟΥ θα τέμνονταν κάθετα από ένα σύνορο μεταξύ 
Τουρκίας και Αιγύπτου καθιστώντας την δυνατότητα κοινής Ελλαδοκυπριακής συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου, όπως επίσης και την δυνατότητα ενεργοποίησης του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος, αδύνατη. Βλέποντας το ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ από ένα χάρτη της ανατολικής Μεσογείου θα δείτε πως το νησί αποτελεί κόμπο που δένει γεωπολιτικά την ΕΛΛΑΔΑ με την ΚΥΠΡΟ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!! ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΑΞΙΖΕΙ!!!! Παρά τη σπουδαιότητα του ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανησυχητικές.
Από τον Νοέμβριο υπάρχουν πληροφορίες πως η Τουρκία αμφισβητεί νομικά το δικαίωμα του συμπλέγματος των νησιών του ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ να έχουν υφαλοκρηπίδα. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.




ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: 
MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI, 85111 KASTELORIZO, GREECΕ



ΠΗΓΗ:http://koukfamily.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου