Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ






ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ.!!!!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΤΑ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ....!!!!! 

Την τρίτη τους συνάντηση, μετά την κρίση που προκλήθηκε από την κατάρριψη του ρωσικού καταδιωκτικού από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία, θα έχουν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται στην Τουρκία με αφορμή την Παγκόσμια Διάσκεψη για την Ενέργεια, ωστόσο το ραντεβού με τον Τούρκο ομόλογό του θα… επικυρώσει τη συμφιλίωση των δύο πλευρών.

Πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν ότι Πούτιν και Ερντογάν θα επαναλάβουν τη δέσμευσή τους να προχωρήσουν στην κατασκευή του αγωγού TurkStream. 
Επιπλέον, οι δύο χώρες αναμένεται να σφραγίσουν την κατασκευή από τη Ρωσία του πρώτου τουρκικού πυρηνικού σταθμού, στο Ακούγιου, κόστους 18 δισ. δολαρίων .
Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν βάλει στην άκρη τις διαφωνίες τους στο συριακό μέτωπο προκειμένου να επικεντρωθούν στους τομείς πιθανής συνεργασίας, κυρίως στην ενέργεια. Μάλιστα, σκοπεύουν να ενισχύσουν τις οικονομικές τους συναλλαγές, ώστε να φτάσουν τα 100 δισ. δολάρια τον χρόνο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, μέσω αυτής της προσέγγισης με τη Ρωσία η Τουρκία θέλει να στείλει ένα μήνυμα στη Δύση ότι είναι ακόμη σε θέση να «ακολουθεί τον δικό της δρόμο».
Ο TurkStream θα επιτρέψει τη μεταφορά 31,5 δισ. κυβικών μέτρων ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, και με αυτό τον τρόπο θα περιορίσει την εξάρτηση της Μόσχας από την Ουκρανία. Παρά τις φιλοδοξίες των δύο χωρών, οι αναλυτές παραμένουν σκεπτικοί σχετικά με την αποδοτικότητα του σχεδίου και την πραγματοποίησή του, καθώς η κατασκευή του δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.


ΠΗΓΗ:http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου