Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

79 ΑΔΤΕ:ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΜΟΥ

79 ΑΔΤΕ:Διοργάνωση με Επιτυχία των Ετήσιων Στρατιωτικών Αθλητικών Αγώνων του Νησιού


Στα πλαίσια της ανάπτυξης της «ευγενούς άμιλλας», του ομαδικού πνεύματος αλλά και της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και των στρατιωτικών δεξιοτήτων των Μονάδων, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Ετήσιοι Στρατιωτικοί Αθλητικοί Αγώνες της 79 ΑΔΤΕ, στο Δημοτικό Στάδιο του Πυθαγορείου “Πολυκράτης” στη νήσο Σάμο,από 11 μέχρι 13 Οκτωβρίου 2016.  

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν όλες οι Μονάδες και Ανεξάρτητες Υπομονάδες του Σχηματισμού της 79 ΑΔΤΕ καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου,οι οποίοι συμμετείχαν στο αγώνισμα της διελκυστίνδας

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν  μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας διάφορα στρατιωτικά αγωνίσματα, όπως:

- Πορεία 8χλμ. – Βολή από τα 300μ.
- Διελκυστίνδα Ιεραρχίας.
- Ρίψη Χειροβομβίδας σε απόσταση και με ακρίβεια.
- Δρόμος Οπλίτη 1600μ. – 400μ. – 100μ. Ανδρών – Γυναικών.
- Δρόμος 100μ. Μεταφοράς Τραυματία.
- Λύση – Αρμολόγηση Τυφεκίου G3A3 με κλειστά μάτια.

Δεκάδες συμμετέχοντες στα αγωνίσματα από όλες τις Στρατιωτικές Μονάδες και Ανεξάρτητες Υπομονάδες του νησιού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, αλλά και πολυάριθμοι μόνιμοι Στρατιωτικοί και Οπλίτες, κατέκλυσαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και τις κερκίδες.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ο Ταξίαρχος, Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ, Δημοσθένης Βιτετζάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νικόλαος Κατρακάζος, ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου κ. Βασίλειος Βαλκαμλής, και σύσσωμη η λοιπή στρατιωτική ηγεσία του νησιού, που καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των αγωνιζομένων.   

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους  νικητές του κάθε αγωνίσματος.

Αξίζουν Θερμά Συγχαρητήρια στον Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Δημοσθένη Βιτετζάκη για την επιτυχή διοργάνωση των Στρατιωτικών Αθλητικών Αγώνων στη Σάμο, σε όλο το Στρατιωτικό προσωπικό που συνέβαλε με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση αυτών των αγώνων καθώς και σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτούς.  



ΠΗΓΗ:http://epiruscorner.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου