Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕ ΠΛΩΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ!!!!!





Επεισόδιο εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μυτιλήνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας lesvosnews.gr. 

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, όταν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος βγήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και περισυνέλεξε μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος.
Αφού οι άνδρες του Λιμενικού ανέβασαν στο πλωτό όλους τους μετανάστες, έδεσαν το φουσκωτό σκάφος στην πρύμνη τους και άρχισαν να το ρυμουλκούν προς το λιμάνι της Μυτιλήνης. 
Την ώρα εκείνη ωστόσο εμφανίστηκαν δύο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, τα οποία μπήκαν στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο και άρχισαν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα όλοι οι επιβαίνοντες.
Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος έδειξαν απόλυτη ψυχραιμία και αφού ενημέρωσαν άμεσα την Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στη Μυτιλήνη, συνέχισαν την πορεία τους προς το λιμάνι. 
Παρόλα αυτά, τα τουρκικά σκάφη εξακολούθησαν να παρενοχλούν το ελληνικό σκάφος, φθάνοντας μέχρι και έξω από το λιμάνι του νησιού.!!!!!!!
  • Πηγή: lesvosnews.gr.

ΠΗΓΗ:http://www.pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου