Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΟΙ Α/ΓΕΕΘΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες στρατου

Διορισμός για 4 (3+1) έτη για τον Α/ΓΕΕΘΑ και 3(2+1) έτη για τους Α/ΓΕΣ,Α/ΓΕΑ,Α/ΓΕΝ με εξουσία στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να μπορεί να τους αποστρατεύσει πριν την πάροδο της παραπάνω χρονικής περιόδου με εισήγησή του στο ΚΥΣΕΑ,ξέχασα για σοβαρούς βέβαια λόγους!!!

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε σήμερα το Σχέδιο Νόμου μέχρι 11 Απριλίου 2016 και ώρα 14.00.Παρακάτω μπορείτε να δείτε το άρθρο 17 όπως προβλέπει το νέο Σχέδιο Νόμου  : 



Άρθρο 17 – Διορισμός Αρχηγών Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων

1. Στην παράγραφο 2 του άρθρου 11 του ν.2292/1995 (Α΄ 35), όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει, προστίθεται τρίτο και τέταρτο εδάφιο, ως εξής:
«Ο διορισμός του Α/ΓΕΕΘΑ γίνεται για χρονική διάρκεια τριών ετών, που μπορεί να παραταθεί κατά ένα ακόμη έτος. Ο Α/ΓΕΕΘΑ μπορεί να αποστρατευθεί και πριν από την πάροδο της ανωτέρω χρονικής διάρκειας, με απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.Α., κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για σοβαρούς λόγους.»
2. Στην παράγραφο 2 του άρθρου 14 του ν.2292/1995 (Α΄ 35), όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει, προστίθεται τρίτο και τέταρτο εδάφιο, ως εξής:
«Ο διορισμός του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου γίνεται για χρονική διάρκεια δύο ετών, που μπορεί να παραταθεί κατά ένα ακόμη έτος. Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου μπορεί να αποστρατευθεί και πριν από την πάροδο της ανωτέρω χρονικής διάρκειας, με απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.Α., κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για σοβαρούς λόγους.»

ΠΗΓΗ:www.opengov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου